Pagina's

vrijdag 15 november 2013

Snailmail versturen en het dan ook weer krijgen... leuk!

Snailmail versturen en het dan ook weer krijgen... leuk!

 
Tja... wat is nou eigenlijk leuker.. het verzenden of ontvangen....
 
Deze post helemaal vanuit België!
Lien stuurde mij een fantastisch volle envelop met wel 4 super gave vellen briefpapier. Veel leuke stickertjes, 2 veertjes en vooral een heel erg leuke brief!
Lien is pas 22 maar ik moet erg lachen om haar brief want we lijken ontzettend op elkaar. Ik heb er van genoten. Bedankt Lien!!
 


 
Deze post kreeg ik van Debbie van Lax bij Debs.
Wat een super leuk pakketje. Van de taart op de envelop werd ik al heel erg blij.
En wat trof ik daar... een zelf gemaakt taartje als sleutelhanger... zo leuk!
Ik ben gek op het maken van taartjes dus met de lekkere dingen én de leuke recepten kan ik zéker wel iets!! BEDANKT!!
 

 
Toen deze envelop op de mat lag werd ik een beetje jaloers....die stempels wil ik ook. Ze zijn zo leuk!!!!!!!!!! Maar wat ín de envelop zat was nog veel leuker. Wat een mooie vellen papier met taartjes en cupcakes... leuk!! Nikki schreef dat ik haar eerste adres was... en wist niet helemaal of het zo goed was. Goed?? Meer dan goed. Helemaal top! Wat leuk die kaart met letters (tja.. als juf ben je gek van alles met letters erop!) De boekenlegger zit meteen al in een boek en de stickertjes liggen te wachten op een leuk poststuk óf ze gaan mee naar school ;-) Heel erg leuk allemaal.... THANKS!
 


 
Tja.. wie wil ontvangen moet eerst ook wat sturen.
Wat leuk om je huis rond te struinen op zoek naar iets waar je iemand blij mee kan maken.
Ook in de winkeltjes lukt het me steeds moeilijker om dingen te laten liggen want waar ik eerst dacht... neeeeeeeeeeee..... dat gebruik je niet.... Heb ik nu toch een rede gevonden om het toch te mogen kopen ;-) Ik kan er iemand anders blij mee maken!!
 


 
Een aantal keren zag ik post in een thema voorbij komen. Gaaf gedaan...dat wil ik ook!
Maar... dat is nog moeilijker dan ik dacht. Dus ik koos een kleur... BLAUW (hoe kan het ook anders hahaha) Ik denk dat het best leuk is geworden. ;-)
 En dan nog een leuke set voor iemand die van parfum en mode geniet. Moeilijk om daar iets voor te vinden.,,, Wel schreef deze dame dat ze magneetjes met gekke teksten leuk vindt. Laat ik nou net een setje vinden met heel veel leuke, lieve en gekke woorden waarmee je je eigen tekst kan maken.... Geniet ervan!!
 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten